"Men du är vacker."

Förbannat vad de nya skorna skaver. Vart var det jag köpte blekningsmedel förra gången? Var det på H&M? Eller var det...? Isfläck. Jag slår vad om att de här klackarna kommer ta död på mig innan jag ens lyckats ta mig till affären. Jag slår också vad om att jag kommer tappa allt hår närsomhelst. Jag måste bara sluta bleka. Mörkt hår är ändå snyggare. Som hennes. Snygg jacka förresten. Fast alla har en sådan. Måste ändå spara pengar till bröstförstoringen. Fast jag vet inte. Är inte säker på om jag vill. Min vän ska göra det. Min pojkvän säger att jag skulle vara skitsnygg. Är dem inte bra som dem är? Egentligen? Fast det är ju bara kvinnligt med stora bröst, och det är ju vad jag är, kvinna. Herregud! Hennes läppar är nog dem sexigaste jag någonsin sett! Jag skulle kunna döda för den plutmunnen. Gud, vad hon skryter. Hora.

Skit också! Måste de ha stormvarning inställt på fläktarna? Få se nu, hårfärgerna. Vart? Blek, blek, blek, där är blekningsmedel. Har dem inte den jag brukar använda? Tror jag läste i tidningen att någon fått håret bortbränt av det här medlet... Det får duga. Måste spara pengar. Jösses, vilka ögonbryn expediten har. Sminkade hon sig i mörkret imorse? Borde jag fixa läpparna? Brösten eller läpparna? Tror hon att hon är tjugo eller? Spotta ut tuggummit. Fick jag inte en tjuga för lite? Räkna inte pengarna. Oförskämt.

Pappa ger mig säkert pengar. Då kan jag fixa både brösten och läpparna. Varför tittar dem på mig sådär? Tycker dem att jag är ful? Gå snyggt. Stressa inte. Herregud, vad jag är hungrig. Jag är trött på frukt och grönsaker. Det var längesen sist jag åt kött. Jag måste sluta med banan. Banan innehåller fett. Måste träna idag också. Sprang bara i fyrtio minuter igår. Jag är så tjock och lat! Min vän springer i en timme och trettio minuter. Varför kan inte jag? Om jag fettsuger mig så går det kanske lättare. Om jag struntar i frukosten och middagen så kan jag spara pengar. Jag äter mer på lunchen. Då skulle alla säkert tycka jag var äcklig. Jäklar vilken snygg rumpa hon hade! Varför är min så platt? Hur mycket kan ett rumpinlägg kosta? Jag önskar att jag var vacker

RSS 2.0